ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


22 Αυγ 2012

4ήμερο στη Βάλια Κάλντα


Τελευταιες μερες του καλοκαιριου ελατε να περπατησουμε στα παρθενα δαση της Βαλια Καλντα και να κανουμε μπανιο στα πεντακαθαρα νερα του Αρκουδορεματος,και του ΑΩΟΥ.




Το προγραμμα:




1]ημερα.Πεμπτη 30/8.


Αφιξη στο καταφυγιο" βαλια καλντα",που βρισκεται εξω απο το χωριο της βοβουσας[2χιλ].


Τακτοποιηση στα δωματια[8ατομων],και ενυμερωση για το προγραμμα.


Γευμα, και το απογευμα επισκεψη στο χωριο για να επισκευτουμε το μουσειο υδροκινησης και το Περιπτερο Ενυμερωσης του Εθνικου Παρκου Βορειας Πινδου οπου θα μας γινει παρουσιαση για την πανιδα και την χλωριδα της περιοχης.




2]ημερα.Παρασκευη.31/8


Πρωινο.Σημερα θα επιβιβαστουμε στο αυτοκινητο και θα ξεκινησουμε για το χωριο της Λαιστας,οπου θα πιουμε τον καφε μας στην ομορφη πλατειας της με θεα της κορφες της Τυμφης.


Στην συνεχεια θα παμε στο Ηλιοχωρι για να κανουμε μπανιο στους πανεμορφους καταρακτες του,και στην συνεχεια θα επισκευτουμε το Γυφτοκαμπο για να δουμε το υπαιθρυο μουσειο των Σαρακατσανων.


Επιστροφη το απογευμα στο καταφυγιο.Δειπνο.




3]ημερα.Σαββατο.1/9


Πρωινο.Επιβιβαση στα αυτοκινητα και ξεκιναμε για την θεση Σταυρος οπου και θα ξεκινησουμε το περπατημα μας προς τον πυρηνα της Βαλια καλντα.Θα φτασουμε μεχρι τους καταρακτες οπου και θα κανουμε μπανιο.Ωρες πορειας 3-4.


Επιστροφη απο τους καταρακτες[40 λεπτα] κα στησιμο σκηνων για διανυκτερευση-φαγητο.




4]ημερα.Κυριακη .2/9


Πρωινο.Σημερα θα γινει αναβαση στην κορυφη της Φλεγγας[υψομ2157μ] και στις λιμνες Φλεγγα.Ωρες αναβασης 3.5 ωρες καταβασης 2,5.Οποιος δεν θελει να ανεβει μπορει να κανει βολτα μεσα στον πυρηνα της Βαλια Καλντα.


Το μεσημερι αναχωρηση για το καταφυγιο.Γευμα.Τελος εκδρομης.




Το κοστος συμμετοχης ειναι 170 ευρω και περιελαμβανει την διαμονη στο καταφυγιο για δυο βραδυα με πρωινο την διαμονη σας με σκηνη ενα βραδυ στην βαλια καλντα[οποιος δεν εχει σκηνη να μας ενυμερωσει-εχουμε εμεις] 4 γευματα ,μεταφορες με τετρακινητα αυτοκινητα καθως και συνοδους βουνου.


Για περισσοτερες πληρ, στο 6977307502


email: steltsia@ gmail.com


Στελιος Τσιαλικης συνεργατης στο καταφυγιο "βαλια καλντα"




Υ.Γ.Οποιος δεν θελει να μεινει στο καταφυγιο,υπαρχει ο ξενωνας Κερασιες στην Βοβουσα,[τηλ6944578668].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου